Remy Martin

elitni francuski konjak

Remy Martin - francuski konjak koji po prodaji i popularnosti zauzima vodeću poziciju u svijetu.

Značajka marke Remy Martin je da se u proizvodnji koriste najkvalitetnije sirovine više od 2000 proizvođača. Konjakovi alkoholi stare se u posebnim bačvama, a rok trajanja može doseći i do stotinu godina.

Jedinstveni okus i miris pića postiže se klasičnim postupcima destilacije, zajedno s sedimentom, visokokvalitetnim sirovinama, dugog starenja u malim bačvama i majstorstvom kreativaca. Ovo piće je personifikacija aristokratskog plemstva.

Odaberite proizvod

Remy Martin VSOP

Remy Martin VSOP

  1. Opis

Remy Martin je mjerilo za kategoriju v.s.o.p. Ova najnovija inačica konjaka stari u bačvama godinu dana prije punjenja u boce.

Remy Martin XO

Remy Martin XO

  1. Opis

Ovaj fini "Champagne Cognac" sadrži 85% "Grande Champagne Eaux-de-vie" odstajalu do 37 godina. Izuzetno profinjen, bogat i blag.

Remy Martin 1738

Remy Martin 1738

  1. Opis

Remy Martin 1738 Accord Royal Cognac namijenjen kako bi stao između VSOP i XO. Ovo je autentičan cognac, duboko ukorijenjen u terroir tradicije počašćene od strane samoga Francuskog kralja.

Louis XIII

Remy Martin Louis XIII

  1. Opis

Od ručno izrađenog, unikatnog dekantera u kojem dolazi, preko 1200 eaux-de-viea koji dolaze isključivo iz Grand Champagne regije, starosti do 100 godina konjaka u blendu, do zaista impresivnog rituala serviranja koji sam po sebi ostavlja bez daha. Ovo je ultimativna tekućina, svaki grozd u svakom vinogradu na svijetu mašta o tome da postane dio ovog najprestižnijeg konjaka na svijetu, toliko intenzivnog okusa da osobe koje su ga imale čast i privilegiju probati još uvijek osjećaju njegov okus.