Zašto postati dio našeg tima?

Zašto postati dio našeg tima?

Odgovor je jednostavan – radite ono što volite i volite ono što radite, i to okruženi ljudima poput vas.

09-careers 09-careers

Kada se zaposlite u Coca-Coli HBC, postat ćete dio kompanije posvećene održivom poslovanju te imati priliku da date doprinos jednom od najpopularnijih i najpoznatijih brendova na svijetu, ali i široj ponudi drugih brendova.

Radno okruženje u Coca-Coli HBC dinamično je i puno izazova. Imamo pravedan sistem nagrađivanja, a zaposlenici imaju mnogo prilika za stjecanje znanja i razvijanje sposobnosti. Promovišemo uključenost u radno okruženje, poštujemo različita mišljenja i stavove, a nakon postupka odabira u kojem svi kandidati imaju jednake prilike, posao uvijek dobiva najbolji kandidat. Naša misao vodilja je dati zaposlenicima mogućnost da uživaju u svojim radnim zadacima u jednakoj mjeri u kojoj potrošači uživaju u našim proizvodima.

280

Stalnih zaposlenika

1 od 10

najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini

Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo već je godinama jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini te jedna od vodećih kompanija u području upravljanja ljudskim potencijalima. Naša Politika ljudskih prava nas obavezuje na poštivanje temeljnih prava svakog zaposlenika, a trudimo se da stvorimo otvoreno i podsticajno radno okruženje. Usvojili smo Politiku jednakosti, koja zaposlenike štiti od diskriminacije te svim radnicima garantuje jednaka prava i pravedno postupanje prema njima. Doživljaj radnog mjesta kao mjesta na kojem svi imaju jednaku mogućnost razvoja i napredovanja povećava motivaciju i garantuje sigurno okruženje u kojem se poštuje svaki pojedinac. Različitost je podsticaj stvaranju novih ideja i pruža uvid u različite perspektive.