Zašto se mijenjamo?

U 2018. GODINI OBILJEŽILI SMO 132. COCA-COLIN ROĐENDAN, TE U OVOJ GODINI OBILJEŽAVAMO 50. GODIŠNJICU DISTRIBUCIJE PRVE FLAŠE COCA-COLE U BOSNI I HERCEGOVINI. TO JE PRILIKA DA SE PRISJETIMO BROJNIH USPJEHA I POSTIGNUĆA IZ NAŠE BOGATE HISTORIJE, ALI I PRAVI TRENUTAK ZA POGLED U BU sDUĆNOST I ONO ŠTO JE PRED NAMA.

why-we-are-changing why-we-are-changing

Suočeni s brojnim izazovima i brzim promjenama u svim dijelovima života i svijetu u kojem živimo tražimo nove načine pomoću kojih bismo nastavili uspješno poslovati i u godinama koje su pred nama. Želimo i dalje jačati svoj položaj i nastaviti rasti u segmentu gaziranih pića, ali smo istovremeno spremni za nužne promjene, nove iskorake i novu viziju Coca-Cole. Tajna našeg dugogodišnjeg uspjeha na svjetskoj razini upravo je u spremnosti da se neprestano mijenjamo i prilagođavamo, da uvijek nastojimo biti bolji i da otkrivamo nove načine kako da to postanemo.

Svjesni smo ozbiljnosti općeg problema gojaznosti i čestog povezivanja bezalkoholnih pića i Coca-Cole s prekomjernom potrošnjom šećera. Svjesni smo i promjene potrošačkih navika, trendova i ukusa, stoga, slušajući želje svojih potrošača prilagođavamo svoju dugoročnu strategiju novom dobu.