Postani dio prodajnog tima

Postani dio prodajnog tima

PRODAJNI PREDSTAVNIK

Uloga prodajnog predstavnika jedna je od ključnih u Coca-Coli HBC. To je uloga u kojoj ćeš svakodnevno vidjeti rezultate svog rada. Kao prodajni predstavnik bit ćeš zadužen za predstavljanje širokoga portfolija kultnih svjetskih i domaćih robnih marki napitaka na svom tržištu.

Susretat ćeš se s našim kupcima svakog dana i bit ćeš lice Coca-Cole HBC.

U okruženju u kojem se brzo uči izbrusit ćeš svoje znanje i primjenjivati najbolje vještine u prodaji i pokretanju tržišta za robu široke potrošnje.

To će ti pomoći u ostvarenju dobrih rezultata i izgradnji dobrih i dugotrajnih odnosa s kupcima. Uz podršku tvog novog vrhunskog tima razvijat ćeš se u dinamičnom i zahtjevnom okruženju te biti nagrađen za svoj trud.

Više voliš raditi na terenu nego u uredu i sa strašću obavljati svoje radne obaveze. Željan si usavršavanja i profesionalnog razvoja. Ne moraš imati visoku stručnu spremu ili slično iskustvo, ali neke su vještine i vrijednosti važne …

U dinamičnom radnom okruženju usmjeren si na postignuća i uložit ćeš dodatne napore da postigneš ciljeve jer vjeruješ da dajući sve od sebe i da je postavljanje izazova najbolji način da se razvijaš. Uvijek težiš da budeš bolji u onome što radiš.

Lako ostvaruješ iskren odnos s kupcima jer voliš raditi s različitim ljudima i istinski se brineš o njihovim poslovnim potrebama. Osim dobre saradnje s kupcima voljan si dijeliti znanje i učiti od svojih kolega kako bi pobjeđivali zajedničkim snagama kao jedan tim.

bartenders bartenders

Ambiciozan, komunikativan, poduzetan

To si ti? Možda smo savršen spoj?

Svakodnevno se razvijaš izgrađujući svoje tržište i kupce.

PREDNOSTI ZA KARIJERU