Voćni sokovi

Share

Voćni sokovi i voćni napici

U ponudi imamo čitav niz voćnih sokova i voćnih napitaka, a potrošači imaju na izbor različite okuse i veći broj praktičnih pakiranja pa mogu odabrati proizvod koji im najviše odgovara. Voćni sokovi i voćni napici bogati su vitaminima i hranjivim sastojcima te organizmu pružaju hidraciju, a prikladni su za zdrav i uravnotežen način življenja. Svoju ponudu voćnih napitaka možemo podijeliti u nekoliko kategorija:

  • Sokovi sa 100% udjela voća – dobivaju se cijeđenjem voća ili povrća, pri čemu se svi vitamini izgubljeni u tom postupku nadoknađuju
  • Nektar, voćni sok ili voćna pulpa – dobiva se dodavanjem vode i određene količine šećera (ovisno o tome o kojem je voću riječ)
  • Voćni napici – bezalkoholni napici s manjim udjelom voćnog soka u odnosu na nektare (u prosjeku 5–12%), a to su limunade, Pulpy i Joy
  • Smoothie/kašasti napici  

U kategoriji voćnih sokova također radimo na razvoju ponude ekskluzivnih proizvoda i proizvoda višeg cjenovnog ranga. U ovoj kategoriji želimo ponuditi širi raspon proizvoda kako bismo iskoristili priliku za povećanje prihoda od proizvoda višeg cjenovnog ranga. Na ruskom tržištu, koje zauzima veliki udjel u prodaji za ovu kategoriju napitaka, poznati smo po tome da stalno obogaćujemo ponudu novim, još kvalitetnijim proizvodima, pa možemo postići i više cijene.


Robne marke voćnih sokova