Brugal

RUM S KARIBA

Brugal je 1888. godine u mjestu Puerto Plata u Dominikanskoj Republici utemeljio D. Andres Brugal (podrijeklom Španjolac) s ciljem da napravi najkvalitetniji karipski rum. U svojoj je namjeri naposljetku i uspio, a njegovo se umijeće pravljenja ruma u obitelji Brugal već petu generaciju prenosi s koljena na koljeno. Brugal se odlikuje savršeno uravnoteženom suhom aromom drva te se miješanjem sa slatkim pićima i sokovima posve izvanredna ravnoteža, a dobivena je aroma najčešći izbor potrošača i stručnjaka.

ODABERITE PROIZVOD

Brugal Blanco

Blanco Supremo

  1. Opis

Trostruko je filtrirani bijeli rum. Odležava u bijelim američkim hrastovim bačvama 2 – 5 godina, kao i Brugal Añejo, ali ga ono izdvaja poboljšavajući mu uglađenost i uklanjajući boju. Ako volite da vam je rum bistar, onda je Blanco Supremo za vas. Ima svu uglađenost sjajne votke, ali i sav karakter odličnoga ruma

Brugal Anejo

Anejo

  1. Opis

Anejo se umješno miješa s pomoću naših rezerva iz bačava od bijeloga američkog hrasta u kojima se prethodno nalazio burbon, a postupkom se destilacije uklanjaju mnogi teški alkoholi koji ostaju u drugim rumovima. Rezultat? Čisto, uglađeno i ne odveć slatko alkoholno piće koje ima okus koji nikad nećete zaboraviti.

Brugal 1888

1888

  1. Opis

Izniman je dvostruko odležan dominikanski rum koji se pije malim gutljajima. Brugal 1888 prvo sazrijeva u američkim hrastovim bačvama. Nakon toga slijedi drugo sazrijevanje u španjolskim hrastovim bačvama. Opsežan postupak sazrijevanja stvara rafinirano alkoholno piće sa složenim, bogatim i lijepo uravnoteženim profilom okusa.