Fuzetea

Pronađi svoju fuziju!

FUZETEA je nov, jedinstven spoj ekstrakta čaja, voća i bilja, a odlikuje se raskošnim okusom prilagođenim savremenom načinu života. Ekstrakt čaja od kojeg se proizvodi FUZETEA dolazi iz 100 % održivih izvora. 

Naziv FUZETEA počinje riječju FUZE, što je izvedenica od fusion (u prijevodu spoj). Riječ je o mješavini čaja za okrepu te ukusnih voćnih i umirujućih biljnih sastojaka. Rezultat je izvanredan okus koji će vam pomoći da se opustite unatoč užurbanomu dnevnom ritmu i da uživate u ritualu ispijanja čaja.  Uz FUZETEU ćete moći uživati u rijetkim trenutcima opuštanja prije nego što krenete na sljedeći važan zadatak. 

ODABERITE PROIZVOD

fuzetea-fruits-of-forest

Fuzetea Fruits of Forest

  1. Opis

Negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s ekstraktom čaja i okusom šumskog voća. Odličan okus čaja s malo kalorija i prirodnim aromama. 

fuzetea-peach-and-hibiscus

Fuzetea Peach & Hibiscus

  1. Opis

Osvježavajuće bezalkoholno negazirano piće s ekstraktom čaja i okusom breskve i hibiskusa. Odličan okus čaja s malo kalorija i prirodnim aromama. 

fuzetea-lemon-lemongrass

Fuze Tea Lemon Lemongrass

  1. Opis

Negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s ekstraktom čaja i okusom limuna i limunske trave. Odličan okus čaja s malo kalorija i prirodnim aromama. 

fuzetea-passionfruit-no-sugar

Fuzetea Passionfruit NO SUGAR

  1. Opis

Negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s ekstraktom zelenog čaja i okusom marakuje. Bez šećera. 

fuzetea-peach---rose-no-sugar

Fuzetea Peach & Rose NO SUGAR

  1. Opis

Negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s ekstraktom crnog čaja i okusom breskva i ruže. Bez šećera i s prirodnim aromama.

fuzetea-lemon-no-sugar

Fuzetea Lemon NO SUGAR

  1. Opis

Negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s ekstraktom zelenog čaja i okusom limuna. Bez šećera i s prirodnim aromama.