Monster Energy

 • gazirani energijski napitak s kofeinom 

 • sadrži ginseng i vitamin B 

 • odličan monstruozni okus 

 • moćan udar s uglađenim okusom koji se lako pije 

 • poslužite ga hladna za potpuno osvježenje 

Odaberite proizvod

Monster Energy

Monster Energy

 1. Opis

Uroni u limenku opako dobrog energetskog napitka u Monster Energy.

Skoknuli smo do laboratorija i smiješali dvostruku dozu svojega nevjerojatnog energetskog pića.


Riječ je o nenadmašivo uspješnom proizvodu koji daje dvostruko više energije od običnih 250ml energetskih pića. 

Monster je snažna energetska bomba s fantastičnim okusom u kojoj stvarno možeš uživati.

Monster Energy Absolutely Zero

Monster Energy Absolutely Zero

 1. Opis

Ljudi godinama pune našu poštu zahtjevima za napitkom Monster sa Zero šećera. Sad ga imamo, ali čovječe, to nije običan, gazirani napitak!

Proizvesti napitak sa Zero šećera i bez kalorija koji je dovoljno dobar da postane Monster nije baš lako.

Konačno sa izmijenjenom energetskom mješavinom, novim sustavom sladila i nakon stotinu neuspjelih okusa postigli smo apsolutni pogodak!

Monster Absolutely Zero: pomaže pobijediti umor i pomaže Vas motivirati da radite (odnosno da se igrate) više, tako da se općenito osjećate prokleto dobro.

Zero šećera, bez kalorija, Monster snaga...

Monster The Doctor

Monster The Doctor

 1. Opis

MotoGP prvak Valentino Rossi oduševio je fanove diljem svijeta sa preko 100 pobjeda i 9 svjetskih naslova. 

Udružili smo se s Valentinom i stvorili "The Doctor" ™, naš najbrži Monster ikada. Laganog, osvježavajućeg okusa limuna te potpunog okusa našeg legendarnog Monster Energy spoja, "The Doctor" ™ će vas pokrenuti u sekundi!

Monster MIXXD Punch

Monster MIXXD PUNCH

 1. Opis

Uvijek postoji neko ko voli miješati stvari na zabavi. DJ miješa muziku ili neko ko miješa punch zdjelu kako bi zabava krenula!

U Monsteru volimo malo uzburkati stvari i neizbježno naša sljedeća velika izmišljotina zaživi.

Monster MIXXD, senzacija tropskog udarca prepuna punog tereta naše mješavine Monster Energy. Sigurno ćete započeti zabavu, danju ili noću!

Monster Energy Mango Loco

Monster Mango Loco

 1. Opis

Svake godine uoči 31. listopada okupljaju se prijatelji i obitelj kako bi proslavili "Dia de Los Muertos". Marigoldi, misticizam i sjećanja u kombinaciji s hranom i pićem privlače zvukove umrlih da se pridruže zabavi. Mango Loco je nebeski spoj egzotičnih sokova koji privlače tada najtvrdoglavijeg duha. Ludo dobar okus sa dovoljno Monster čarolije koja će zabavu održavati danima ...

Monster Energy Assault

Monster Assault

 1. Opis

U Monsteru se ne bavimo politikom. Nismo za rat, protiv rata niti bilo kakav rat u pitanju. 

Stavili smo “camo” uzorak na limenku našeg novog Monster Assaulta zato što mislimo da izgleda cool. Plus, pomaže nam u borbi protiv multi-nacionalnih kompanija koje su na istom tržištu. 

Politiku ćemo ostaviti političarima te jednostavno nastaviti ono što radimo najbolje - stvaranje najzločestijeg energy napitka na svijetu!

Objavi rat običnom! Zgrabi Monster Assault i Viva La Revolution!

Monster Energy Ultra

Monster Energy Ultra

 1. Opis

Neke je ljude nemoguće zadovoljiti. Kada god dobiju ono što žele, oni žele još. Naši ambasadori i Monster Girls nisu ništa drugačiji. U posljednje vrijeme su nam govorili da žele nešto novo - novi Monster napitak. Malo manje sladak, s nula kalorija, ali s punim Monster okusom. Naravno, bijela je nova crna: Monster Energy Ultra. Oslobodi Ultra zvijer!

Monster Energy Ultra Red

Monster Ultra Red

 1. Opis

itko ne može zaboraviti vruće ljetne dane i još vrelije ljetne noći s beskrajnim mogućnostima. Lagani posao kojim smo zaradili taman dovoljno za posljednju epsku avanturu prije početka pravog života. Slijedili smo srce do tko zna gdje s tko zna kime, potpuno sigurni da će sve biti dobro. U sjećanje na beskrajna ljeta mladosti dolazi Ultra Red: lagan, vrckav i osvježavajuć bez kalorija i šećera.

Slatko, slatko, ljeto, ljeto.

Monster Energy Ultra Sunrise

Monster Ultra Sunrise

 1. Opis

Ustani, izađi van, kreni!

Ultra Sunrise posvećen je onima koji mogu žrtvovati san za strast: loviti valove u sumrak, voziti bicikl kada jutarnja rosa daje zemlji više gripa, ili prvi prolaziti preko staklenog jezera za najbolje razbuđivanje ikada.

Ultra Sunrise pomoći će ti da se pokreneš, ali uvijek je savršen: lagan, pucketav i osvježavajuć, s nula šećera i posebnim okusom, naoružan punom Monster Energy mješavinom kako bi održali vatru.

Negdje uvijek sviće.

ROBNE MARKE ENERGETSKIH NAPITAKA