Program lojalnosti – Bodove sakupljaj, tradiciju očuvaj

Program lojalnosti – Bodove sakupljaj, tradiciju očuvaj

 

“Program lojalnosti – Bodove sakupljaj, tradiciju očuvaj”

Pravila učešća 

”Program lojalnosti – Bodove sakupljaj, tradiciju očuvaj” organizira i provodi Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo (u daljem tekstu: Organizator).

Program lojalnosti započinje 24.02.2020. godine i traje do 31.03.2020. godine. 

U programu lojalnosti mogu učestvovati svi građani koji imaju prebivalište na području Bosne i Hercegovine.

Svrha organiziranja je promocija proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola ZERO i Coca-Cola ZERO Lemon u nepovratnim plastičnim (PET) pakovanjima od 1,25 L i 2,0 L. 

Način učestvovanja u programu lojalnosti je sljedeći:

a)Kupovinom jednog od promotivnih Coca-Cola, Coca-Cola ZERO ili Coca-Cola ZERO Lemon (1,25 L ili 2,0 L PET) pakiranja, potrošač stiče pravo na učešće u programu lojalnosti. 

b) Učesnik je dužan pogledati ispod zatvarača navedenih promotivnih pakiranja i provjeriti loyalty bod.

c) Ovisno o veličini pakovanja utvrđena je klasifikacija bodovanja promotivnih pakiranja na sljedeći način:

Coca-Cola 2.0 L – 1 loyalty bod;

Coca-Cola ZERO 2.0 L – 1 loyalty bod;

Coca-Cola 1.25 L - 2 loyalty boda;

Coca-Cola ZERO 1.25 L - 2 loyalty boda;

Coca-Cola ZERO Lemon 1.25 L - 2 loyalty boda; 

d) Skupljanjem loyalty bodova, koji se nalaze ispod zatvarača, učesnik stiče pravo na poklone. Promotivni pokloni ovise isključivo od broja loyalty bodova, koje je učesnik skupio u periodu trajanja programa lojalnosti. Promotivni pokloni ovisno o broju bodova se razlikuju, a učesnici u promociji u svakom trenutku tijekom trajanja programa mogu putem besplatne info linije: 080 020 100 provjeriti vrste dostupnih poklona i način preuzimanja istih.

e) Klasifikacija vrste i vrijednosti promotivnih poklona se prevashodno odnosi na broj skupljenih loyalty bodova, odnosno broj zatvarača promotivnih pakiranja, i to na sljedeći način:

  • sa skupljenih 20 loyalty bodova učesnik stiče pravo na poklon: Coca-Cola METALAC Plitka šerpa Standard  sa staklenim  poklopcem 16cm/1,5;
  • sa skupljenih 30 loyalty bodova učesnik stiče pravo na poklon: Coca-Cola METALAC  Klasična tepsija 30r/2,7l; 

f) Sve informacije o načinu preuzimanja poklona moguće je dobiti svakim radnim danom putem zvanične info linije Organizatora: 080 020 100 od 09 do 17 sati ili putem korporativne internet stranice www.coca-cola.ba.

g) Dobitnik će isključivo za dostavljenu količinu sakupljenih zatvarača, koju preda u centar za preuzimanje poklona, ostvariti pravo i preuzeti željeni poklon. 

Poklone dobitnici mogu preuzimati na sljedeće načine:

Dobitnici promotivne zatvarače mogu od utorka 03.03.2020. godine zamijeniti u centrima za preuzimanje poklona. Precizne i aktuelne informacije o dostupnosti poklona u centrima za preuzimanje istih, učesnici će moći svakodnevno dobiti na web stranici www.coca-cola.ba, te putem besplatne info liniji Organizatora: 080 020 100, a iste informacije će biti osvježene i u samim pravilima, kako se situacija sa redemption centrima bude mijenjala. Količine nagrada koje su dostupne u centrima za zamjenu će se dijeliti sve do momenta isteka zaliha. 

Trenutno dostupne lokacije centara za preuzimanja poklona:

Grad

Tačan naziv maloprodajnog objekta

Adresa

Bihać

BINGO DOO PJ 60 HIPERMARKET BIHAĆ

ŽRTAVA SREBRENIČKOG GENOCIDA BB

Bosanski Petrovac

CRVENA JABUKA D.O.O MARKET 3

TRG ŠEHIDA BB BB

Prijedor

BINGO DOO PJ 88

SVALE BB

Banja Luka

TROPIC MALOPRODAJA DOO

IVANA GORANA KOVAČIĆA BB

Banja Luka

MERCATOR BH DOO - PR. BR. 6

ALEJA SVETOG SAVE 69

Jajce

CRVENA JABUKA MARKET DOO

KULINA BANA 1

Gradiška

BINGO DOO PJ 140 GRADIŠKA

XVI KRAJIŠKE BRIGADE BB

Brod

TROPIC MALOPRODAJA DOO PJ 27

KRAJIŠKIH BRIGADA BB

Derventa

FRUCTA TRADE DOO PJ SUPER KORT BR 3

STEVANA NEMANJE 32

Doboj

BINGO DOO TUZLA PJ 31 DOBOJ

UL. CARA DUŠANA 18

Bijeljina

Bingo doo Tuzla p.j. 38

Cara Uroša 54

Orašje

BINGO DOO PJ 8

ZONA PODUZETNIšTVA BB

Gračanica

BINGO DOO TUZLA PJ TC GRAČANIC

UL. BRANILACA KULE GRADA BB

Srebrenik

BINGO DOO PJ BR 27

TUZLANSKOG ODREDA BB

Tuzla

BINGO DOO PJ BR 211

MITRA TRIFUNOVIĆA 2

Živinice

BINGO DOO TUZLA PJ 28

PRVA ULICA BB

Zvornik

TROPIC MALOPRODAJA 25

SVETOG SAVE BB

Tuzla

MERCATOR BH DOO - PR. BR. 322

II KORPUSA ARMIJE BIH BB

Foča

TROPIC MALOPRODAJA D.O.O PJ30

PRINCIPOVA BB

Sarajevo

KONZUM PRODAVNICA BROJ 33

Trg djece Sarajeva 1

Sarajevo

KONZUM DOO PJ. 065

VRBANJA 1

Sarajevo

KONZUM DOO PJ 23

KURTA SHORKA BB

Sarajevo

MERCATOR BH D.O.O-PR.BR.67

LOŽIONIČKA

Sarajevo

TROPIC MALOPRODAJA DOO PJ 3

VOJVODE RADOMIRA PUTNIKA BB

Sarajevo

BINGO DOO PJ 143

KOLODVORSKA 12

Sarajevo

BINGO DOO PJ 210

UGORSKO BB

Kakanj

CRVENA JABUKA MARKET DOO PJ 1

ALIJE IZETBEGOVIĆA BB

Mostar

BINGO DOO

PUT M BR 175

Mostar

KONZUM DOO BR 144

Kardinala Stepinca bb

Mostar

MERCATOR BH DOO - PR. BR. 153

STJEPANA RADIĆA 39

Trebinje

BINGO DOO PJ BR 167

ZASAD POLJE BB

Banja Luka

Elda Lux

Gavre Vučkovića

 

Dobitnici promotivne zatvarače mogu zamijeniti i na način da sami lično pokriju trošak brze pošte, kako bi im željeni poklon došao na kućnu adresu - u tom slučaju dobitnik je dužan da prijavi svoje dobitne čepove na besplatnu info liniju, te onda po dolasku nagrade na adresu, čepove sa poenima za poklon koji je naručio preko besplatne info linije preda agentu brze pošte. Također, fond nagrada za slanje brzom poštom je ograničen i iste se šalju do isteka zaliha. 

Količine poklona su ograničene, pa je tako u periodu trajanja programa lojalnosti Organizator pripremio sljedeće količine:

Coca-Cola Metalac Plitka šerpa Standard  sa staklenim  poklopcem 16cm/1,5: ukupno 4.000 komada;

Coca-Cola Metalac  Klasična tepsija 30r/2,7l: ukupno 4.000 komada;

Jedan dio navedenih nagrada će biti podijeljen po redemption centrima, dok će drugi dio biti iskorišten za one dobitnike koji se odluče da koriste usluge brze pošte o vlastitom trošku. 

Po isteku navedenih zaliha pokloni se više neće isporučivati, niti će se isti moći prijaviti na info liniju, bez obzira na skupljene loyalty bodove. U situaciji kada određeni pokloni nisu dostupni ili je potrošena ili podijeljena ukupna planirana količina, dobitniku se nude trenutno dostupni zamjenski pokloni u protuvrijednosti prikupljenih loyalty bodova, do isteka zalihe i samih zamjenskih poklona.

Organizator zadržava pravo provjere ispravnosti osvojenih loyalty bodova na osnovu kojih je učesnik ostvario pravo na poklone. Pokloni se mogu preuzeti u periodu od 03.03.2020. do 14.03.2020. godine ili do isteka zaliha. 

Prilikom preuzimanja poklona dobitnik je dužan dostaviti ispravne i higijenski prihvatljive čepove, te je isključivo diskreciono pravo prodajnog osoblja u navedenim centrima za preuzimanje poklona da li će predmetne promotivne čepove prihvatiti / zamjeniti ili ne, ukoliko u potpunosti ne ispunjavaju pomenute uslove.

U slučaju pogreške u štampanju, bilo koje druge pogreške ili drugih nepravilnosti na promotivnom pakovanju, Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo, The Coca-Cola Company, Barlan B-H d.o.o., maloprodajna mjesta ili njihove podružnice i povezana društva ne snose nikakvu odgovornost. 

Nije dozvoljena nikakva zamjena poklona njenom vrijednošću u novcu. Pokloni se ne mogu prenijeti niti ustupiti drugima prije nego što se izvrši njihovo direktno uručenje dobitniku.

Organizator ima pravo da jednostrano otkaže program lojalnosti u bilo kojoj fazi, uz obavještenje ukoliko bi došlo do materijalne povrede ili zloupotrebe Pravila ili događaja koji imaju karakter više sile. Ukoliko bi nastala neka od navedenih okolnosti, distribucija poklona bit će odmah obustavljeni jednostranom odlukom Organizatora, neovisno o potrebi za njenim eventualnim objavljivanjem. U tom slučaju neće se nadoknaditi troškovi, direktna ili indirektna šteta učesnicima u promociji. 

Samim učešćem u ovom programu lojalnosti svi potrošači prihvaćaju da ih ova Zvanična pravila obavezuju.

Dodatne informacije iz ovih Zvaničnih pravila mogu se dobiti pozivom na besplatnu info liniju: 080 020 100, svakim radnim danom od 09 do 17 sati, u periodu od 17.02.2020. do 14.03.2020. godine.