Coke Summership

COKE SUMMERSHIP

01-ba 01-ba

Savršena ljetna količina znanja i pravoga poslovnog iskustva koje će ti pomoći da iskoristiš svoj potencijal i profesionalno se usavršiš.

Ako si mlada, ambiciozna osoba, Coke Summership pravi je program za tebe koji ti nudi dragocjeno iskustvo spajajući edukacije, radionice, rad s mentorima te stvarno poslovno iskustvo na terenu. Ove ćeš godine imati priliku iskusiti praksu na terenu s našim prodajnim predstavnicima.

Praksa traje četiri sedmice i odvijat će se tokom  jula.

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta, viših i visokih škola u Bosni i Hercegovini.

O PROGRAMU COKE SUMMERSHIP

Kako bi postao polaznik programa Coke Summership, morat ćeš proći postupak odabira kandidata za taj program koji je u potpunosti digitaliziran – sastoji se od mrežnoga testa, virtualnih intervjua i digitalne platforme za procjenu radnoga učinka. Praksa će se održavati većinu vremena na terenu s našim prodajnim predstavnikom, i trajat će četiri tjedna u julu. U sklopu prakse dobit ćeš projekt na kojemu ćeš raditi samostalno ili u timu, pod vodstvom mentora. 

Tokom četiri sedmice prakse bit ćeš pod vodstvom svog mentora, stjecat ćeš vještine upravljanja projektima i prezentacijske vještine, usavršavati poslovnu komunikaciju, učiti kako učinkovito upravljati vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere u prodaji. A osim svega što ćeš naučiti i svih novih vještina koje ćeš razviti, jamčimo i zabavu i nova prijateljstva.

Studenti koje odaberemo kao polaznike prakse Coke Summership i koji uspješno završe program dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu mogućih budućih zaposlenika Coca Cole HBC Bosna i Hercegovina.

Radost, polet, želja za znanjem i timski rad riječi su koje će ti obilježiti iskustvo ako postaneš polaznikom programa Coke Summership.

Prijavi se za program Coke Summership već danas i učini prvi veliki korak u svojoj karijeri!