Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo okruženje je u kojem se talenti mogu razvijati i ostvariti svoj puni potencijal. Ovdje možete pronaći pravu priliku za sebe!

Coca-Cola hellenic Adria

Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo predano radi na širenju svog poslovanja doprinoseći dobrobiti lokalnih zajednica i pružajući prilike za usavršavanje i napredovanje svojim zaposlenicima. Da bi kompanija rasla i postajala boljom, a ne samo većom, potrebne su joj organizacijske sposobnosti i pravi zaposlenici na pravim položajima.

Šta, dakle, možete očekivati ako se zaposlite u Coca-Coli HBC B-H Sarajevo? Prije svega, dinamično okruženje u kojem se podstiče stjecanje znanja i razvijanje sposobnosti. Radit ćete s ljudima koji se svakog dana ponose rezultatima svog rada. Osim toga, svaki će vaš uspjeh biti prepoznat, a također i doprinos koji dajete razvoju održivog poslovanja.

Od vas se istovremeno mnogo i očekuje. Svi naši zaposlenici rade na razvoju kompetencija s kojima će moći ostvariti puni potencijal. Krenite odmah i budite u prednosti – prikupite više informacija o nekim od sljedećih kompetencija: o usmjerenosti na kupce, usmjerenosti na rezultate, planiranju i usklađivanju, razvoju talenata, podsticanju uključenosti i saradnji.

Kako se prijaviti

Prvo kliknite na Registriraj se i napravite korisnički račun. Nakon toga izradite profil, pretražite poslove u Coca-Coli HBC i prijavite se, a ako pri pretraživanju ne pronađete radno mjesto na koje biste se mogli prijaviti, pošaljite nam svoju biografiju i mi ćemo je pohraniti u bazu (samo na engleskom jeziku, zavisno od države u kojoj se prijavljujete).

Prijavite se ovdje.

Coca‑Cola Hellenic odgovorno se brine o zaštiti vaše privatnosti. Kada nam dostavite svoje lične podatke, smatrat ćemo da ste pročitali Izjavu o privatnosti podataka u biografiji te da ste s njom saglasni.