Radionice

 

Faze projekta

U nekoliko jednostavnih koraka možeš postati dio programa Coca–Colina podrška mladima u BiH tokom kojeg stječeš priliku da dosta toga novog NAUČIŠ, kasnije stečeno znanje zaista i PRIMIJENIŠ i spreman/spremna KRENEŠ u bolju budućnost.

1. Online prijava

Sve što trebaš da uradiš je da na vrijeme popuniš formular neophodan za prijavu.

2. Selekcija kandidata

Nakon popunjavanja formulara za prijavu i obrade prijava bit ćeš kontaktiran/-a neposredno pred početak radionica u gradu za koji si se prijavio/-la.

3. Radionice

Radionice će se održati u najmanje 15 bosanskohercegovačkih gradova, u periodu od marta do novembra 2020. godine.

Preliminarni raspored radionica obuhvata Mostar, Sarajevo, Čapljinu, Banju Luku, Foču, Doboj, Jajce i Zenicu, a planirano je da se program realizira još u Bugojnu, Sanskom Mostu, Bihaću, Trebinju, Bijeljini, Tuzli, Brčkom, Zvorniku i Gradačcu.

Vidimo se!

DATUMI I LOKACIJE ZA PRVI DIO GODINE:

  • 11−12. marta - Mostar
  • 7−8. aprila - Sarajevo
  • 21−22. aprila - Čapljina
  • 12−13. maja - Banja Luka
  • 19−20. maja - Foča
  • 28−29. maja - Doboj
  • 2−3. juna - Jajce
  • 9−10. juna - Zenica

#NaučiPrimijeniKreni

Organizator zadržava pravo izmjene datuma i mjesta ukoliko odziv potencijalnih polaznika bude ispod očekivanog.

Organizator može premjestiti program Coca-Colinu podršku mladima na lokaciju s više zainteresiranih.

Coca‑Cola HBC pokrenula je program čiji je cilj pružiti podršku osobama u dobi 18 do 30 godina koji nisu zaposleni, niti su uključeni u neki program obuke te onima koji se nisu školovali ili se ne školuju, a u program pozivamo i studente da se uključe. Fokus programa je na nezaposlenima koji žele unaprijediti svoja znanja, vještine i kompetencije koje će ih učiniti konkurentnijim na tržištu rada. Programom se žele osnažiti mladi ljudi kako bi mogli ostvariti svoje lične ciljeve i poslovne ambicije, osjećati se ispunjenije, samopouzdanije i spremnije za svakodnevne izazove, prepreke, ali i prilike.