Radionice

 

Faze projekta

U nekoliko jednostavnih koraka možeš postati dio programa Coca–Colina podrška mladima u BiH tokom kojeg stječeš priliku da dosta toga novog NAUČIŠ, kasnije stečeno znanje zaista i PRIMIJENIŠ i spreman/spremna KRENEŠ u bolju budućnost.

1. Online prijava

Sve što trebaš da uradiš je da na vrijeme popuniš formular neophodan za prijavu.

2. Selekcija kandidata

Nakon popunjavanja formulara za prijavu i obrade prijava bit ćeš kontaktiran/-a neposredno pred početak radionica u gradu za koji si se prijavio/-la.

3. Radionice

Radionice će se u terminima koji će biti objavljivani u narednom periodu održati u najmanje 12 bh. gradova, a u periodu od marta do kraja novembra 2019. godine.

Sve informacije bit će dostupne na Facebook-stranici programa.

Vidimo se!

Gradovi

APRIL/TRAVANJ

BANJA LUKA: 1.–2. 4.
BIHAĆ: 3.-4. 4.
SARAJEVO: 16.-17. 4.
GORAŽDE: 23.–24. 4.
ČAPLJINA: 29.–30. 4. 

MAJ/SVIBANJ

MOSTAR: 15.–16. 5.
DOBOJ: 21.-22. 5. 

JUNI/LIPANJ

PALE, I. SARAJEVO: 3.–4. 6.
PRIJEDOR: 11.–12. 6.

#NaučiPrimijeniKreni

Mikrolokacije za svaku od radionica bit će naknadno objavljene.

Organizator zadržava pravo izmjene datuma i mjesta ukoliko odaziv potencijalnih polaznika bude ispod očekivanog.

Organizator može premjestiti program podrške razvoju mladih na lokaciju s više zainteresiranih.

Neki od gradovi planirani za nastavak Coca-Coline podrške mladima u BiH za 2019. godinu su i: Bijeljina, Jajce, Posušje, Travnik, Zenica…

 

Coca‑Cola HBC pokrenula je program čiji je cilj pružiti podršku osobama u dobi 18 do 30 godina koji nisu zaposleni, niti su uključeni u neki program obuke te onima koji se nisu školovali ili se ne školuju. Ove godine prvi put u program pozivamo i studente. Fokus programa je na nezaposlenima koji žele unaprijediti svoja znanja, vještine i kompetencije koje će ih učiniti konkurentnijim na tržištu rada. Programom se žele osnažiti mladi ljudi kako bi mogli ostvariti svoje lične ciljeve i poslovne ambicije, osjećati se ispunjenije, samopouzdanije i spremnije za svakodnevne izazove, prepreke, ali i prilike.