Prijavi se

Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19 ove godine neće organizirati planirane radionice u sklopu projekta Coca-Colina podrška mladima, namijenjenog osnaživanju mladih nezaposlenih osoba.

Zdravlje i sigurnost naših predavača, saradnika i učesnika nam je na prvom mjestu, a održavanje radionica bio bi nepotreban rizik u ovoj situaciji.

Stoga smo s obzirom na službenu uputu nadležnih institucija, kao i nepredvidljivost situacije, odgodili sve događaje koji okupljaju veći broj ljudi i za koje je nemoguće osigurati preporučeni razmak za zatvorene prostorije.

Tim koji stoji iza Coca-Coline podrške mladima kontinuirano radi, razmišlja i osmišljava načine pružanja podrške mladima i njihovog osnaživanja za što bolju prilagodbu za tržište rada. Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da se registriraju i pridruže našoj digitalnoj platformi za učenje (engl. digital hub) na kojoj se nalaze edukativni materijali na engleskom koji mogu pomoći u pripremama za poslovni svijet, ali i utvrđivanju već postojećih znanja iz različitih područja.

Shodno tome, pozivamo vas da i dalje pratite našu web-stranicu i društvene mreže kako biste na vrijeme saznali sve aktuelne informacije i novosti koje za vas pripremamo.

Zahvaljujemo na razumijevanju.