Coca-Colina podrška mladima

Ovo je prilika za tebe!

Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje – #NaučiPrimijeniKreni

Projekt Coca-Colina podrška mladima je nacionalni program kompanije Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo, koji i ove godine pruža priliku polaznicima programa da razvijaju odgovarajuće lične, poslovne vještine i steknu kvalitetne kompetencije za rad na tržištu.

Coca-Colina podrška mladima osmišljena je da prepoznaje, razvija, osnažuje i motiviše na uspjeh učesnike čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Projekat je namijenjen mladim ljudima starosne dobi od 18 do 30 godina, s fokusom na nezaposlene i mlade koji su završili svoje školovanje, kojima će program pomoći u stjecanju i unaprjeđenju znanja i vještina i omogućiti im bolje kompetencije za rad na tržištu. Kroz program koji će proći 500 polaznika iz najmanje deset bosanskohercegovačkih gradova.

Prati nas na Facebook stranici programa kao i zvaničnoj stranici Coca-Cole HBC B-H Sarajevo i saznaj da li stižemo i u tvoj grad!

Iskoristi šansu i prijavi se! #NaučiPrimijeniKreni

Zašto Coca-Colina podrška mladima?

Želiš da razviješ životne i poslovne vještine i povećaš svoje šanse za bolju budućnost i zaposlenje? Potrebne su ti smjernice i savjeti kako da ostaviš dobar utisak i pokažeš sve svoje kvalitete u najboljem svjetlu? Prijavi se na program Coca-Colina podrška mladima u BiH koji će se ove godine održati u najmanje deset bosanskohercegovačkih gradova!

Dobijaš znanje
#NAUČI

Kroz trodnevne edukativne radionice dobijaš priliku da usavršiš svoje životne i profesionalne vještine. Tako unaprjeđuješ svoje kvalifikacije i gradiš stav koji može biti presudan u dobijanju posla.

Dobijaš samopouzdanje
#PRIMIJENI

Tokom programa, uz priliku da naučiš više, upoznat ćeš stručnjake iz Coca-Cole HBC B-H Sarajevo i dobiti smjernice i savjete kako da postaneš sigurniji/a i imaš više samopouzdanja.

Dobijaš potvrdu o učešću u programu
#KRENI

Po završetku programa, dobit ćeš potvrdu o završenoj obuci, ali i potrebno znanje da kreneš sigurniji/a u potragu za svojim novim poslom.

Šta je Coca-Colina podrška mladima u BiH?

Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo pokrenula je jedinstven program podrške razvoju mladih. Nezaposlenim pojedincima, motiviranim da nauče kako da se istaknu na tržištu rada, kroz ovaj program omogućeno je učenje životnih i poslovnih vještina neophodnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada. Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo pokrenula je prošle godine jedinstveni program podrške osnaživanju mladih – Coca-Colinu podršku mladima u Bosni i Hercegovini, koji je obuhvatio 200 mladih.

Kroz trodnevni program radionica uz vrhunske profesionalce i mentore, Coca-Colina podrška mladima omogućit će priliku mladim ljudima da razvijaju i usavrše poslovne i lične vještine, te steknu kompetencije koje će im pomoći da brže i lakše dođu do zaposlenja.

 

Faze projekta

U nekoliko jednostavnih koraka možeš postati dio programa Coca – Colina podrška mladima u BiH tokom kojeg stičeš priliku da dosta toga novog NAUČIŠ, svo stečeno znanje PRIMIJENIŠ i spreman/spremna KRENEŠ u bolju budućnost.

1. Online prijava

Sve što trebaš da uradiš je da na vrijeme popuniš formular neophodan za prijavu.

2. Selekcija kandidata

Nakon popunjavanja formulara za prijavu i obrade prijava, biće kontaktirani kandidati koji ispunjavaju uslove.

3. Radionice

Radionice će se u terminima koji će biti objavljivani u narednom periodu, održati unajmanje deset bh. gradova , u periodu od marta do kraja septembra 2018. godine a sve informacije će biti dostupne na Facebook stranici programa.

Gradovi

Sarajevo 26. – 28.3.Networks, Skenderpašina 1
Banja Luka 2. – 4.4.Socijalno - edukativni centar, Dr. Mladena Stojanovića 6
Mostar 16. – 18.4.Centar za kulturu Mostar, ulica Rade Bitange, broj 13
Livno 7. – 9.5.Poslovno-tržni centar Forum, Splitska bb (kod hotela Park)
Tuzla 21. – 23.5.Javna ustanova Dom mladih Tuzla, Dragiše Trifkovića broj 2
Bihać 4. – 6.6.Muzej 1. zasjedanja AVNOJ-a, Petog korpusa br. 2
Brčko 3. – 5.9.Uskoro ćemo objaviti više informacija o mjestu održavanja radionica
Banja Luka 10. – 12.9.Uskoro ćemo objaviti više informacija o mjestu održavanja radionica.
Istočno Sarajevo 17. – 19.9.Uskoro ćemo objaviti više informacija o mjestu održavanja radionica.
Zenica 24. – 26.9.Uskoro ćemo objaviti više informacija o mjestu održavanja radionica.#NaučiPrimijeniKreni

Organizator zadržava pravo izmjene datuma i mjesta ukoliko odaziv potencijalnih polaznika bude ispod očekivanog i može premjestiti program podrške razvoju mladih na lokaciju s više zainteresovanih.

Šta nudi program?

Coca-Colina podrška mladima u BiH je trodnevni program edukacije koji se sastoji od: jednodnevnog programa posvećenog razvoju životnih vještina i dvodnevnog programa radionica namijenjenih razvoju poslovnih vještina.
Kroz program će biti obrađene teme kao što su samorazumijevanje i samorazvoj, interakcija i umrežavanje, upravljanje projektima, komunikacija, efikasno upravljanje vremenom, poslovno planiranje, pregovaračke vjestine, finansijska pismenost, te prodajne vještine.

Svi mladi koji koji uđu u program dobijaju potvrdu o završenoj obuci koji mogu priložiti uz CV prilikom apliciranja za posao.

Program će se realizovati u najmanje deset bosanskohercegovačkih gradova i u 2018. godini će obuhvatiti 500 mladih ljudi.

O svim aktivnostima u okviru programa Coca-Colina podrška mladima u BiH ali i gradovima u kojima će se održati radionice možete pratiti i na Facebook stranici Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo, Facebook stranici, Coca- Colina podrška mladima u BiH te Instagram profilu Coca-Colina podrška mladima u BiH i YouTube kanalu Coca-Colina podrška mladima u BiH.

Ko se može prijaviti na program?

Program je namijenjen mladim ljudima starosne dobi od 18 do 30 godina, s fokusom na nezaposlene i mlade koji su završili školovanje.

 

Prijaviti se možete ovdje.