Naša izjava o privatnosti za biografije nalazi se u nastavku.

Coca‑Cola HBC posvećena je zaštiti vaše privatnosti. Izjava o privatnosti za biografije i obavijest o zaštiti privatnosti objašnjavaju mjere koje poduzimamo kako bismo osigurali zaštitu i povjerljivost ličnih identifikacijskih podataka ("lični podaci"). Lične podatke koje nam predate obrađivat ćemo isključivo u svrhu zapošljavanja (što može značiti i obraćanje osobama koje ste naveli u svojoj biografiji).

Molimo vas da pažljivo pročitate izjavu o privatnosti za biografije da biste razumjeli kako će se postupati s vašim ličnim podacima.

Ako kompaniji Coca‑Cola HBC predate podatke o trećim stranama, pretpostavit ćemo da vam je treća strana dala dopuštenje za to i da je Coca-Coli HBC dala dopuštenje za prikupljanje, obradu i prijenos svojih ličnih podataka u jednakoj mjeri kao za vaše lične podatke.

Postoje određene okolnosti u kojima možemo otkriti vaše lične podatke tokom razmatranja vaše biografije, između ostalog:

Tokom razmatranja vaše biografije možda ćemo vaše lične podatke ustupiti drugim kompanijama u Coca‑Cola HBC Grupi, drugim povezanim firmama ili drugim organizacijama koje djeluju u državama u kojima zakonodavno nije uređena zaštita podataka u mjeri istovjetnoj onoj u Evropskoj uniji (što uključuje i prijenos elektronskim putem) i vi dajete saglasnost za takav prijenos. Sve takve podružnice i organizacije koje se nalaze izvan Evropske unije općenito su obavezne da postupaju s ličnim podacima na isti način na koji mi to činimo. Poduzimamo sve razumne mjere kako bismo osigurali zaštitu ličnih podataka od neovlaštenog pristupa ili otkrivanja.

U mjeri u kojoj je to dopušteno primjenjivim zakonskim propisima saradnik kompanije Coca‑Cola Hellenic zadužen za zapošljavanje obratit će vam se ako vas budemo smatrali prikladnim kandidatom za moguće slobodno radno mjesto.

Ako vas ne zaposlimo na radnom mjestu unutar kompanije Coca‑Cola HBC, vaše lične podatke čuvat ćemo najviše godinu dana (ili manje ako to zahtijevaju primjenjivi zakonski propisi) od datuma primanja vaše biografije, nakon čega ćemo ih ukloniti. Podatke možemo ukloniti i prije na vaš zahtjev.

Predajom svojih ličnih podataka potvrđujete da ste pročitali i razumjeli ovu izjavu o privatnosti za biografije te da je prihvatate.

Ako želite izmijeniti ili dopuniti svoje lične podatke ili ako imate pitanja o obradi svojih ličnih podataka, molimo vas da uputite pisani zahtjev nadležnoj službi. Kontakt-podaci nalaze se u meniju organizacijskih jedinica u okviru pojedinih država na ovoj web-stranici.