Ukratko o brendovima

Proizvodimo, prodajemo i svojim kupcima distribuiramo široku ponudu bezalkoholnih pića, među kojima su četiri najprodavanija brenda na svijetu: Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero, Fanta i Sprite.

gazirana pića

Gazirana pića

Gazirana pića, kao što su Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero, Sprite, Fanta i Schweppes, dio su standardne ponude pića koje Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo stavlja na tržište.
Proizvodi iz kategorije gaziranih pića, koja se brzo razvija, potrošačima pružaju užitak i osvježenje, dodatni izvor energije, jedinstven okus i hidrataciju koja je ključna na za fizičku i mentalnu dobrobit.

Cilj nam je potrošačima ponuditi širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti sve potrebe, svaku priliku za konzumaciju i sve ukuse, pa u svojoj ponudi imamo i niskokalorične i beskalorične vrste pića. Osim toga, ponudu stalno obogaćujemo novim pakovanjima kako bismo svoje proizvode prilagodili svim životnim stilovima.

Cappy bottles

Negazirana pića

Ponudu negaziranih pića čine voćni sokovi i pića koja sadržavaju vitamine, hranjive sastojke i tekućinu nužnu za hidrataciju. U tu se kategoriju ubrajaju i gotovi čajevi te energetska pića. Oni potrošačima pružaju dodatnu energiju koju savremeni način života često zahtijeva. Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo ima veliku ponudu negaziranih pića, koja uključuje brendove Cappy i Fuzetea.

Olimpija

Vode

Coca‑Cola HBC na svojim tržištima nudi široku paletu brendova vode. Time obogaćuje svoju ponudu i potrošačima pruža još veći izbor pića za osvježenje te tako doprinosi zdravom i uravnoteženom načinu života. U ponudi imamo više okusa, pa svako može pronaći onaj koji mu odgovara. Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo potrošačima nudi prirodnu izvorsku vodu Olimpija.