Negazirana pića

Ponudu negaziranih pića čine voćni sokovi, voćni napici i čajevi koji sadržavaju vitamine, hranjive sastojke i tekućinu neophodnu za hidrataciju.

Cappy bottles

Sokovi

Voćni sokovi i voćni napici koje proizvodimo sadržavaju vitamine, hranljive sastojke i dovoljno tekućine nužne za hidrataciju i uravnotežen život.

Svoju ponudu voćnih napitaka možemo podijeliti u nekoliko kategorija:

  • Voćni sok iz koncentrata – dobiva se postupkom dehidratacije voćnog soka i ponovnog dodavanja vode tokom punjenja.
  • Voćni nektar, voćni sok ili voćna pulpa – dobiva se dodavanjem vode i određene količine šećera (zavisno od toga o kojem je voću riječ).
  • Voćni napitak – može sadržavati različite količine voćnog soka, vode i šećera ili zaslađivača. Ti proizvodi u pravilu sadržavaju 5–12% voćnog soka. Mogu biti gazirani i negazirani.
FuzeTea promo bottles

Ledeni čaj

Fuzetea je jedinstveni spoj čaja, voćnog soka i bilja. Sve kombinacije pružaju neočekivani spoj okusa koji će, nadamo se, inspirisati ljude da odvoje trenutak za sebe i pritisnu pauzu na svijet na neko vrijeme. Dolazi iz održivih izvora čaja s posebno odabrane i nezavisno certificirane farme koja pomaže očuvanju lokalne prirode, očuvanju vode i razvoju lokalnih zajednica.

energetska pića

Energetska pića

Energetska pića ljudima pružaju dodatnu energiju, koju savremeni način života često zahtijeva. U ponudi imamo dva brenda energetskih pića: Burn i Monster Energy.